Обосновани Футболни Прогнози

futbolni prognozi obosnovaniprognozi.com

Сайтът предлага много качествена и точна информация в прогнозите, които изготвяме, за състоянието на отборите. Прави се анализ на текущото положение в таблицата с временното класиране. Освен това се анализират последните срещи на двата отбора. Като се вземат предвид домакинските срещи на домакините и гостуванията на гостите. Освен това се сравняват и предишните мачове между двата футболни отбора. На база на това ние изграждаме много точна и ясна прогноза.

В сайтът се поддържа за класиране за водещите първенства като класиране Англия, класиране Германия, класиране Франция, Испания, Италия, Аржентина и други първенства в Европа и света.

Основната идея на сайта за обосновани футболни прогнози е ежедневно да се дават прогнози за срещи от основните футболни първенства в Европа и Света, като в дните с много мачове, прогнозите да покрият почти всички водещи първенства като Англия, Испания и др. Obosnovaniprognozi.com е специализиран само и единствено в публикуването на Обосновани Футболни Прогнози. При нас няма да намерите други прогнози. Ние публикуваме само обосновани прогнози. Като екипа зад сайта внимателно подбира срещите за анализ и на базата на своя опит и познания за всяко конкретно футболни първенство, се стремим да предложим на потребители си, прогнози само за тези футболни двубои, за които има 70-80% вероятност да бъдат печеливши.

Сайтът е единствения, който има статистика за познаваемостта си от началото на съществуването си. На следната страница - познаваемост на прогнозите може да видите от кои първенства избираме мачове, кои футболни мачове познаваме, кои не познаваме. Също така има средни коефициенти за мачовете. И най-важното има обобщена информация, която съдържа броя публикувани прогнози откакто сайтът съществува, процент познати футболни прогнози, процент непознати и средния коефициент който сме постигнали.

obosnovaniprognozi.com